Producenci

Pasta MISO białe MARUKURA BIO 250g Mitoku

7ac1c407c4dfdf22afbb9a132b5356e8
  • nowość
Dostępność: na wyczerpaniu
Cena: 29,90 zł 29.90
ilość szt.
dodaj do przechowalni

Opis

Pasta MISO białe MARUKURA BIO 250g Mitoku

Lekka, biała pasta Miso Makarura o słodkim smaku i gładkiej konsystencji idealna do przyrządzania delikatnych, kremowych sosów, dipów i sosów sałatkowych (dressingów). Organiczne białe miso Marukura jest pysznym i uniwersalnym produktem otrzymywanym z fermentowanej organicznej soi, wytwarzanym przez rodzinę Okada w niewielkich ilościach, wyłącznie prostymi i naturalnymi metodami przekazywanymi z pokolenia na pokolenie. Ta specjalna troska o wysoką jakość produktu skutkuje bogatym, słodko-słonym smakiem i kremową konsystencją tej wspaniałej pasty.

Zastosowanie

Miso białe ma delikatny, słodki smak oraz zapach, jest dość gęste i mniej słone od pozostałych rodzajów miso. Doskonała do lekkich zup, sosów, dipów i dressingów, sałatek, zbóż, makaronów, pasztetów, warzyw, itp.

Przygotowanie

Niewielką ilość (zależnie od preferencji smakowych) pasty rozprowadzić w niewielkiej ilości wody lub potrawy, tak przygotowany "roztwór" wlać do potrawy i zamieszać.

Skład: ryż*, soja* (24%), woda, sól morska, Koji (Aspergillus Oryzae).
* - produkt rolnictwa ekologicznego (JP-BIO-154)

PRODUKT JAPOŃSKI. Marka MITOKU gwarantuje najwyższą jakość produktu oraz naturalne metody produkcji zgodne z japońską tradycją.

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl