
Pasta MISO-NATTO 300g Sunfood Mitoku
Opis
Opis produktu
Pasta Miso-Natto to przysmak o wyśmienitym słodkawym smaku i zwartej konsystencji, powstały w wyniku unikalnego zestawienia składników: naturalnego miso jęczmiennego, pociętych w cienkie paski wodorostów Kombu, ostrego imbiru i naturalnego słodu jęczmiennego.
Natto-Miso uzywane jest jako dodatek do ryżu lub jako polewa do pieczonego, smażonego lub frytowanego tofu czy np. mochi. Można nim także smarować pieczywo lub krakersy. Mówi się na nie "miso palce lizać" lub namémiso, gdy spróbujesz to dowiesz się dlaczego.
Sposób użycia
Do zup lub sosób, dodać pod koniec gotowania, gotować 3 minuty.
Skład: soja, słód jęczmienny, imbir, wodorosty Kombu, sól morska.
PRODUKT JAPOŃSKI. Marka MITOKU gwarantuje najwyższą jakość produktu oraz naturalne metody produkcji zgodne z japońską tradycją.