Producenci

Kiszonki i fermentacje - Aleksander Baron

Dostępność: na wyczerpaniu
Cena: 61,81 zł 61.81
ilość szt.
dodaj do przechowalni

Opis

Aleksander Baron "Kiszonki i fermentacje"

Autor: Aleksander Baron 
Format: 170x240mm 
Ilość stron: 240 
Oprawa: twarda 
ISBN: 978-83-76428-39-0 
Wydawca: Wydawnictwo Pascal

Opis książki

Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek: sorbet z fermentowanego melona z szałwią, rzodkiewki w czarnej soli i krem z dyni w maślance. Tradycyjne potrawy w nowej aranżacji – bigos z ogórków, żur na zakwasie z kaszy gryczanej czy gołąbki w liściach jarmużu. Nieoczywiste zestawienia, gwarantowany efekt. I w dodatku – naturalnie, zdrowo i smacznie.

O autorze

Aleksander Baron – charyzmatyczny szef kuchni znanej warszawskiej restauracji Solec 44. Pierwszą kiszonkę zrobił… przypadkiem. Dziś jest najlepszym w Polsce znawcą sztuki fermentacji i zaprasza nas do eksperymentów z przyzwyczajeniami polskiego podniebienia.

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl