Cukier kokosowy (palmowy) BIO 300g Fresano
Opis
Cukier kokosowy (palmowy) BIO 300g Fresano
Cukier kokosowy (palmowy) nierafinowany, powstały z kwiatów palmy kokosowej. Ma charakterystyczną brązową barwę i łagodny posmak karmelu.
Składniki: cukier kokosowy (palmowy)* 100%
(*certyfikowany składnik ekologiczny).
Zastosowanie: do deserów, wypieków oraz słodzenia napojów.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna 1442kJ/340kcal
Tłuszcz 0g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g
Węglowodany 92,8g
- w tym cukry 92,8g
Białko 1g
Sól 0g
Przechowywanie: Przechowywać w suchym miejscu.
Alergeny: Produkt może zawierać alergeny: gluten, orzeszki ziemne i inne orzechy, sezam, soję ze względu na konfekcjonowanie w zakładzie, w którym paczkowane są surowce zawierające ww. alergeny.