Producent
Cena
-
od
do
Oferta
ORGANIC KUZU (KUDZU) - organiczna skrobia roślinna 100g Muso
Naturalna skrobia z dzikiego japońskiego korzenia Kuzu (Kudzu), do zagęszczania potraw, smażenia. Wpływa korzystnie na układ trawienny.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 5 dni
Pasta MISO białe (SHIRO) ryżowo-sojowe 400g Muso
Tradycyjna fermentowana pasta MISO z białego słodkiego ryżu i soi, dodatek do zup i sosów, 100% naturalne składniki.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 5 dni
Pasta MISO jęczmienne (MUGI) 400g Muso
Tradycyjna pasta MISO ze sfermentowanej soi i jęczmienia, dodatek do zup i sosów, 100% naturalne składniki.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 5 dni
Pasta MISO jęczmienne (MUGI) BIO 345g Muso
Tradycyjna pasta MISO ze sfermentowanej soi i jęczmienia, dodatek do zup i sosów, 100% naturalne składniki, BIO.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 5 dni
Pasta MISO ryżowe (GENMAI) 400g Muso
Tradycyjna pasta MISO ze sfermentowanej soi i ryżu, dodatek do zup i sosów, 100% naturalne składniki.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 5 dni
Pasta MISO sojowe (HATCHO) 400g Muso
Tradycyjna pasta MISO ze sfermentowanej soi, dodatek do zup i sosów, 100% naturalne składniki.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 5 dni
Umeboshi marynowana śliwka (morela) Ume japońska 150g
Naturalnie marynowana śliwka (morela) japońska z solą morską i Shiso.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 5 dni