Producent
Cena
-
od
do
Makrobiotyka
Herbata KUKICHA 100g (prażone gałązki herbaty Bancha) Muso
KUKICHA to naturalna, jedna z najzdrowszych odmian herbaty. Nie zawiera kofeiny!
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 5 dni
Herbata zielona HOJICHA 100g Muso
Liściasta, prażona herbata zielona Bancha.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 5 dni
ORGANIC KUZU (KUDZU) - organiczna skrobia roślinna 100g Muso
Naturalna skrobia z dzikiego japońskiego korzenia Kuzu (Kudzu), do zagęszczania potraw, smażenia. Wpływa korzystnie na układ trawienny.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 5 dni
Pasta MISO białe (SHIRO) ryżowo-sojowe 400g Muso
Tradycyjna fermentowana pasta MISO z białego słodkiego ryżu i soi, dodatek do zup i sosów, 100% naturalne składniki.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 5 dni
Pasta MISO jęczmienne (MUGI) 400g Muso
Tradycyjna pasta MISO ze sfermentowanej soi i jęczmienia, dodatek do zup i sosów, 100% naturalne składniki.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 5 dni
Pasta MISO jęczmienne (MUGI) BIO 345g Muso
Tradycyjna pasta MISO ze sfermentowanej soi i jęczmienia, dodatek do zup i sosów, 100% naturalne składniki, BIO.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 5 dni
Pasta MISO ryżowe (GENMAI) 400g Muso
Tradycyjna pasta MISO ze sfermentowanej soi i ryżu, dodatek do zup i sosów, 100% naturalne składniki.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 5 dni
Pasta MISO sojowe (HATCHO) 400g Muso
Tradycyjna pasta MISO ze sfermentowanej soi, dodatek do zup i sosów, 100% naturalne składniki.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 5 dni