Promocje

Ostatnio przeglądane

Pasta MISO białe MARUKURA BIO 250g Mitoku

SF-40000

Nowy

Delikatna, lekka i słodka pasta miso do sporządzania zup, sosów, dipów i dressingów.

Więcej szczegółów

3 szt.

27,69 zł

Płatności elektroniczne
Płatności elektroniczne

Więcej informacji

Pasta MISO białe MARUKURA BIO 250g Mitoku

Lekka, biała pasta Miso Makarura o słodkim smaku i gładkiej konsystencji idealna do przyrządzania delikatnych, kremowych sosów, dipów i sosów sałatkowych (dressingów). Organiczne białe miso Marukura jest pysznym i uniwersalnym produktem otrzymywanym z fermentowanej organicznej soi, wytwarzanym przez rodzinę Okada w niewielkich ilościach, wyłącznie prostymi i naturalnymi metodami przekazywanymi z pokolenia na pokolenie. Ta specjalna troska o wysoką jakość produktu skutkuje bogatym, słodko-słonym smakiem i kremową konsystencją tej wspaniałej pasty.

Zastosowanie

Miso białe ma delikatny, słodki smak oraz zapach, jest dość gęste i mniej słone od pozostałych rodzajów miso. Doskonała do lekkich zup, sosów, dipów i dressingów, sałatek, zbóż, makaronów, pasztetów, warzyw, itp.

Przygotowanie

Niewielką ilość (zależnie od preferencji smakowych) pasty rozprowadzić w niewielkiej ilości wody lub potrawy, tak przygotowany "roztwór" wlać do potrawy i zamieszać.

Skład: ryż*, soja* (24%), woda, sól morska, Koji (Aspergillus Oryzae).
* - produkt rolnictwa ekologicznego (JP-BIO-154)

PRODUKT JAPOŃSKI. Marka MITOKU gwarantuje najwyższą jakość produktu oraz naturalne metody produkcji zgodne z japońską tradycją.

Opinie

Brak komentarzy od klienta w tym momencie.

Napisz opinię

Pasta MISO białe MARUKURA BIO 250g Mitoku

Pasta MISO białe MARUKURA BIO 250g Mitoku

Delikatna, lekka i słodka pasta miso do sporządzania zup, sosów, dipów i dressingów.

Napisz opinię

Produkty powiązane