Promocje

Ostatnio przeglądane

Pasta MISO-NATTO 250g Sunfood Mitoku Zobacz większe

Pasta MISO-NATTO 250g Sunfood Mitoku

SF-23100

Nowy

Tradycyjna pasta MISO ze sfermentowanej soi i jęczmienia, imbiru i wodorostów Kombu, dodatek do zup i sosów, 100% naturalne składniki.

Więcej szczegółów

3 szt.

Ostatnie egzemplarze!

25,00 zł

Płatności elektroniczne
Płatności elektroniczne

Więcej informacji

Opis produktu

Pasta Miso-Natto to przysmak o wyśmienitym słodkawym smaku i zwartej konsystencji, powstały w wyniku unikalnego zestawienia składników: naturalnego miso jęczmiennego, pociętych w cienkie paski wodorostów Kombu, ostrego imbiru i naturalnego słodu jęczmiennego.

Natto-Miso uzywane jest jako dodatek do ryżu lub jako polewa do pieczonego, smażonego lub frytowanego tofu czy np. mochi. Można nim także smarować pieczywo lub krakersy. Mówi się na nie "miso palce lizać" lub namémiso, gdy spróbujesz to dowiesz się dlaczego.

Sposób użycia

Do zup lub sosób, dodać pod koniec gotowania, gotować 3 minuty.

Skład: soja, słód jęczmienny, imbir, wodorosty Kombu, sól morska.

PRODUKT JAPOŃSKI. Marka MITOKU gwarantuje najwyższą jakość produktu oraz naturalne metody produkcji zgodne z japońską tradycją.

Opinie

Brak komentarzy od klienta w tym momencie.

Napisz opinię

Pasta MISO-NATTO 250g Sunfood Mitoku

Pasta MISO-NATTO 250g Sunfood Mitoku

Tradycyjna pasta MISO ze sfermentowanej soi i jęczmienia, imbiru i wodorostów Kombu, dodatek do zup i sosów, 100% naturalne składniki.

Napisz opinię

Produkty powiązane