Ostatnio przeglądane

Obniżka! "Kiszonki i fermentacje" Aleksander Baron Zobacz większe

"Kiszonki i fermentacje" Aleksander Baron

PRN-029

Nowy

Cytryny kiszone w wędzonej soli? Jarmuż fermentowany w jogurcie z jałowcem? Kiszony rabarbar z grapefruitem w miodowej zalewie? Dynie fermentowane w maślance z czosnkiem? Nawet się nie spodziewasz, co jeszcze można włożyć do słoika!

Więcej szczegółów

2 szt.

Ostatnie egzemplarze!

58,81 zł

-3,00 zł

61,81 zł

Płatności elektroniczne
Płatności elektroniczne

Więcej informacji

Aleksander Baron "Kiszonki i fermentacje"

Autor: Aleksander Baron 
Format: 170x240mm 
Ilość stron: 240 
Oprawa: twarda 
ISBN: 978-83-76428-39-0 
Wydawca: Wydawnictwo Pascal

Opis książki

Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek: sorbet z fermentowanego melona z szałwią, rzodkiewki w czarnej soli i krem z dyni w maślance. Tradycyjne potrawy w nowej aranżacji – bigos z ogórków, żur na zakwasie z kaszy gryczanej czy gołąbki w liściach jarmużu. Nieoczywiste zestawienia, gwarantowany efekt. I w dodatku – naturalnie, zdrowo i smacznie.

O autorze

Aleksander Baron – charyzmatyczny szef kuchni znanej warszawskiej restauracji Solec 44. Pierwszą kiszonkę zrobił… przypadkiem. Dziś jest najlepszym w Polsce znawcą sztuki fermentacji i zaprasza nas do eksperymentów z przyzwyczajeniami polskiego podniebienia.

Opinie

Brak komentarzy od klienta w tym momencie.

Napisz opinię

"Kiszonki i fermentacje" Aleksander Baron

"Kiszonki i fermentacje" Aleksander Baron

Cytryny kiszone w wędzonej soli? Jarmuż fermentowany w jogurcie z jałowcem? Kiszony rabarbar z grapefruitem w miodowej zalewie? Dynie fermentowane w maślance z czosnkiem? Nawet się nie spodziewasz, co jeszcze można włożyć do słoika!

Napisz opinię